nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Preesterlânswei 7, 9254 GR  Hurdegaryp Vraagprijs:  €250.000,- k.k.

Op mooie woonlocatie centraal in het dorp staat deze via de garage geschakelde ruime WONING met o.a een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In 2009 is deze woning vergroot via een opbouw boven de garage waardoor er totaal 6 slaapkamers en 2 badkamers zijn gerealiseerd. De achtertuin ligt gunstig op het zuid/westen met veel privacy. Bouwjaar 1978 en gelegen op totaal 316 m² eigen grond.

Indeling:  entree/hal met o.a. een deur naar de naastgelegen garage met kanteldeur. Toilet met een wandcloset, vaste kast met de cv-opstelling. Slaapkamer met een schuifpui naar de tuin en toegang naar de badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Woonkamer met aan de voorzijde  ruim uitzicht, half-open keuken met inbouwapparatuur en een eethoek aan de tuinzijde met een schuifpui naar de achtertuin op het zuid/westen met o.a.  terras, grasgazon, vrijstaande stenen berging achterom en veel privacy.

1e verdieping:  In de oorspronkelijke verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met een dakkapel. In 2009 is er een 2e opbouw gerealiseerd boven de garage met een nieuwe badkamer voorzien van een douche, wandcloset en wastafelmeubel. Tevens een 4e slaapkamer aan de zijkant en een grote 5e slaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping: De woning beschikt over 2 zolderbergingen (1 in het nieuwe gedeelte) welke beide bereikbaar zijn via een eigen vlizotrap.

De woning is uniek gezien het totaal van maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. Door de aanwezigheid van een slaapkamer op de begane grond ook zeer geschikt voor meerdere doeleinden waaronder werken aan huis.

Hurdegaryp is qua grootte de 2e woonplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en heeft daardoor vele voorzieningen op het gebied van o.a. sport, recreatie en winkels. Hurdegaryp ligt direct ten oosten van de stad Leeuwarden op een afstand van circa 10 autominuten. Verder beschikt het dorp over een uitstekend openbaar vervoer waaronder diverse buslijndiensten en het NS-treinstation waarbij meerdere treinen per uur vertrekken richting zowel Leeuwarden als Groningen.

 

Logo met adres in jpgTwitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com