nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Turnbrons voor Agnes Westerdijk

Uitslagen PSV Trynwalden

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug.

Turnbrons voor Agnes Westerdijk

GARYP - Turnster Agnes Westerdijk (15) van gymnastiekvereniging V en V Garyp heeft de bronzen turnmedaille gewonnen. Dit deed ze afgelopen zaterdag in Nieuwehorne tijdens de tweede regionale plaatsingswedstrijd.

Doe mee aan de verkiezing 'Vereniging van het Jaar'

REGIO - Begin maart is de verkiezing 'Vereniging van het Jaar' van start gegaan. Ruim 650 sport- en cultuurverenigingen hebben zich al aangemeld en zetten zo hun vereniging in de schijnwerpers. Kijk op verenigingvanhetjaar.nl welke verenigingen uit jouw gemeente meedoen aan de verkiezing.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – Hieronder vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend: De eerste outdoor wedstrijd van PSV Trynwalden leverde een fraai aantal prijzen op voor de eigen leden. In de klasse BB werd Afke de Vrie met Bobbe eerste met 201 punten.

Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK in Hillegom

BURGUM - In sporthal De akkers werd zaterdag de tweede en definitieve plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek voor groepen tweede divisie gehouden. OBQ-DFS kwam hier in actie met vijf groepsoefeningen en namen goud, zilver en brons mee naar huis en alle vijf groepen stromen door naar het NK in Hillegom.

Judo Kings winnen Bartje in Assen

ASSEN - Afgelopen zaterdag is er in Assen het sterke Bartje Toernooi in Assen georganiseerd. De Judo Kings deden hier ook aan mee en met succes. Met in totaal 18 prijzen waarvan precies de helft dames en de andere helft heren is het toernooi voor de Kings prima verlopen.

Prijzenregen voor ritmische gymnastes OBQ-DFS

BURGUM - In sportpark Zuiderlaan werd zaterdag de finale ritmische gymnastiek voor district Noord van de KNGU gehouden. De beste 50 % van de gymnastes van de plaatsingswedstrijden mochten hier aan deelnemen. Alle ritmische OBQ-DFS gymnastes hadden zich hier voor geplaatst.

Twee keer brons judoka's van Kings op Nederlands Kampioenschap

LEEK - Afgelopen zaterdag de zevende van april zijn er 14 judoka's van de Kings vertrokken naar Leek voor het Nederlandse Kampioenschap tot vijftien jaar.

Wonderschone treffers helpen Hardegarijp aan overwinning

HARDEGARIJP – Zaterdagmiddag stond er onder zomerse temperaturen een zeer belangrijke wedstrijd op het programma in Hardegarijp. Hardegarijp heeft dit seizoen teveel punten gemorst en deed dit ook in Marum na een 1-3 voorsprong tegen 10 man, werd het nog 3-3.

’t Fean ’58 loopt verder uit na moeizame zege op VC Trynwâlden

OENTSJERK – ’t Fean ’58 deed dit weekend uitstekende zaken. Zelf wonnen de Feansters de uitwedstrijd tegen VC Trynwâlden (2-3), terwijl naaste concurrent Kollum in de strijd om de tweede plaats verloor van Leovardia. Met nog zeven wedstrijden te gaan hebben de blauwhemden tien verliespunten minder de Leeuwarders, die de Kollumers op de ranglijst passeerden.

Iris Genee wint met pony Joep

TOLBERT - Iris Genee werd vorige week in Tolbert met haar pony Joep tweede in het B springen ABC ponies en plaatste zich daardoor voor de finale van zaterdag 31 maart.

Color Guards NOVA gooien hoge ogen op Finals

EINDHOVEN - De één na laatste zaterdag van maart stonden de laatste CGN-color guardwedstijden van dit seizoen in Eindhoven op het programma. Tijdens deze finals verdedigden NOVA Regional A en de junioren hun eer.

Vreugdetranen bij M/C Kampioene Siebrecht Leijenaar

ERMELO- De tranen vloeiden rijkelijk over de wangen van Siebrecht Leijenaar nadat ze met haar pony Comer Grey Lad kampioene M springen categorie C is geworden.

Goed resultaat voor Judo Kings in Beilen

BEILEN - Zaterdag 26 maart is er een grote groep judoka's vertrokken naar Beilen voor het regionale Tachi Beilen judo toernooi. Met 33 deelnemers, waarvan 11 kampioenen is het resultaat perfect te omschrijven met het woord 'goed'.

Vriendinnenmiddag twirling

BURGUM - Donderdag werd er een vriend(innen)middag georganiseerd voor de  twirlingkidsgroep van De Marko's. Zes nieuwe gezichten kwamen deze middag mee oefenen.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com