nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Prijzenslag voor V en V Garyp

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Iris Genee deed afgelopen zondag mee aan Indoor Tolbert en haalde daar met Mr Socks een derde prijs in het B springen.

Bekerkast van Kings judoka's gevuld

BEILEN - Afgelopen zaterdag 23 maart was in Beilen het strijdtoneel voor de lokale judoka's, het toernooi is altijd een geslaagd, goed georganiseerd toernooi waar de judoka's van de Kings graag aan deelnemen.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Rixt Veurman won met Giretta in Franeker beide L parcoursen springen. B

Judo Kings Veteranen in Norg

NORG - Afgelopen zaterdag 16 maart werd er tegelijk met het districtskampioenschap tot 15 jaar een open veteranen toernooi georganiseerd.

Zeven judoka's van Kings plaatsen zich voor Nederlands Kampioenschap

NORG - De judoka's van de Kings hebben in Norg laten zien over de juiste mentaliteit en kwaliteit te beschikken. Het ochtendblok was gereserveerd voor de dames.

Color Guards Nova/De Marko's doen goede zaken in Leeuwarden

LEEUWARDEN - De derde zaterdag van maart stond voor veel Nederlandse Color Guardgroepen in het teken van de CGN-wedstrijden in Leeuwarden. Voor de Color Guard kids en juniorengroepen van Nova en De Marko's was het de tweede wedstrijd van het seizoen.

Hessel Nicolai judo kampioen van Nederland

DEN HAAG - Zaterdag 9 maart was de strijd om het Nederlands Kampioenschap voor judoka's tot achttien jaar in Den Haag. In de enorme imposante zaal werd er keihard gestreden voor het felbegeerde eremetaal.

Prijzenslag voor V en V Garyp

FERWERD / SNEEK - Een druk weekend voor de turnsters van V en V Garyp. In 2 verschillende plaatsen werd er gestreden voor turnprijzen. In Ferwerd gingen er twee gouden medailles naar Garyp, te weten Rommy Jansma (niveau D2) en Sytske de Haan (niveau D3).

Mixparen GVV vallen in de prijzen

URETERP - Zaterdag 2 maart waren de Friese Kampioenschappen acro in Ureterp. Vier teams van GVV mochten hun oefening weer laten zien. In het eerste blok waren Lieke Looijenga en Julia Tienstra aan de beurt.

"Nooit te oud om te leren"

BURGUM - Dit voorjaar starten De Marko’s een serie proeflessen voor volwassenen. Onder het motto: ‘Nooit te oud om te leren’ nodigt de Burgumer drumband muzikale herintreders en zij-instromers van harte uit de snaredrum (trommel), basedrum (grote trom) of lyrastokjes op te pakken. 

Luca Spin nieuwe hoofdtrainer KF De Wâlden

OENTSJERK / TYTSJERK - KF De Wâlden uit Oentsjerk/Tytsjerk is verheugd te kunnen mededelen dat Luca Spin (28) vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van de vereniging. De oefenmeester, nu nog werkzaam bij Quick ’21 uit Oudega (Sm.), tekent een contract voor in eerste instantie één seizoen.

Kings judoka's sterk op Noorderlijk kampioenschap in Kollum

KOLLUM - Afgelopen zaterdag, 23 februari, werden in Kollum de Noordelijke kampioenschappen georganiseerd voor de judoka's tot twaalf jaar en tot achttien jaar.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. In Oenkerk werd een dressuurwedstrijd gehouden. In bijna elke klasse was er wel prijs voor een lid van de thuisclub.

De Marko's zoeken twirlers/majorettes

BURGUM - Lijkt het u of uw dochter/zoon leuk om te twirlen? Belangstellenden zijn van harte welkom om vier lessen gratis mee te dansen. Lees meer in dit artikel.

Prijzenregen voor turnsters V en V Garijp

SNEEK - Ytske Leanne Kooistra en Lysa Fekkes van gymnastiekvereniging V en V Garijp hebben afgelopen weekend het goud gepakt op de LevelUp Turnwedstrijden in Sneek.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com