nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

KF De Wâlden stelt Gijsenij aan als hoofdcoach van het tweede team

KF De Wâlden is verheugd om te kunnen mededelen dat Remco Gijsenij (42) vanaf volgend seizoen de leiding heeft over het tweede team van de vereniging. Hij is daarmee de opvolger van Gerard de Haan en gaat als trainer/coach samenwerken met de eveneens nieuwe hoofdtrainer Luca Spin.

15.000 bezoekers voor zwembad De Sawn Doarpen

GYTSJERK - Vrijdagochtend 5 juli ontving zwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk de 15.000e bezoeker van het seizoen 2019. Het zwemseizoen kwam dit jaar door een koele start wat langzaam op gang. Door de warme junimaand haalde het zwembad de mijlpaal toch nog sneller dan verwacht. 

Prachtige show GVV Feanwalden

FEANWALDEN - Zondag 30 juni stond sportpark De Sanjes in het teken van de huldigingsshow van GVV Feanwâlden. Naast het huldigen van alle Friese en Nederlandse kampioenen trakteerden alle disciplines het massaal toegestroomde publiek op een gevarieerde show.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Tijdens het dressuurweekend bij manege De Sanjes reden veel eigen leden zich in de prijzen.

Kings judoka's beste club Open Flevolandse

BURGUM / DRONTEN - Afgelopen zaterdag waren de jongste judoka's actief in Burgum en de wedstrijd judoka's in Dronten op de Open Flevolandse. Net als vorig jaar wisten de Kings daar de clubbeker in ontvangst te nemen.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. In Oudega werd Sanne Rauwerda eerste in de klasse Z2 met Gevonia. Ze scoorde 206 punten voor haar dressuurproef.

Twirlers De Marko's nemen zeven medailles mee naar Burgum

KAMPEN - Zaterdag 22 juni organiseerde Muziekvereniging De Volharding uit Kampen een twirling/majorettewedstrijd in Sporthal de Reeve in Kampen. Dit alles onder toezicht van de Overijsselse bond van muziekverenigingen (OBM).

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Op het CH Gorredijk leverden menners en ruiters van psv Trynwalden een prima prestatie.

Richie Azombo wint ook de 33e Leijenloop

OPEINDE - In een ochtend gevuld met regen werd de organisatie van de 33e leijenloop uitgedaagd in het programma. Een wandeltocht en kletsnatte kidsrun werden in deze omstandigheden afgelegd.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Bij de menmarathon in Britswerd een fraaie eerste prijs voor Bauke Meindertsma bij de vierspannen paarden.

Voetbalwedstrijd JO19 St. Eastermar/Sumar - JO17 SC Heerenveen

EASTERMAR - VV Eastermar bestaat deze maand 50 jaar. De vereniging sluit de jubileumactiviteiten af met een voetbalwedstrijd van de JO19 tegen de JO17 van SC Heerenveen, het elftal van voormalig teamgenoot Sijtse Nijboer uit Eastermar.

Nederlandse topschaatsers skeeleren mee in Elfstedentocht voor goed doel

REGIO - Een selectie van de beste Nederlandse topschaatsers doet zaterdag 6 juli 2019 mee aan een skeelertocht van drie vrienden langs de elf Friese steden.

Drie teams van Kings naar Nederlands Kampioenschap

DEDEMSVAART - Afgelopen zaterdag de 25e van mei zijn er in totaal tien judo teams van de Kings vertrokken naar Dedemsvaart om daar deel te nemen aan de districtskampioenschappen van Noord Nederland, dit zijn de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. In Tolbert scoorde Iris Genee een mooie eerste prijs in zowel de klasse B als L springen met Rozas Esmeralda.

Goud voor GVV Feanwâlden op de halve finale acro

OSS - Op 18 mei mochten Stefano Tienstra (Burgum) en Danique Wassenaar (Feanwâlden) hun oefening laten zien op de halve finales voor het NK in Oss.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com