nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Judo Kings op internationaal toneel in Den Haag

SC Cambuur Voetbal- en Keepersmiddag in Cambuur Stadion

Judo Kings op internationaal toneel in Den Haag

DEN HAAG - Afgelopen weekend werd er gestreden op internationaal vlak in Den Haag. Op zaterdag was er het gewone toernooi waar je kon strijden voor je eer. Namens de Kings wonnen Rixt Geertsma uit Feanwalden, Daphne de Jong uit Gytsjerk en Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward het goud.

SC Cambuur Voetbal- en Keepersmiddag in Cambuur Stadion

LEEUWARDEN - SC Cambuur organiseert in de maand november een Voetbalmiddag en een Keepersmiddag in het Cambuur Stadion voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar. De SC Cambuur Voetbalmiddag vindt plaats op woensdag 14 november, terwijl de SC Cambuur Keepersmiddag op woensdag 28 november is.

Judo Kings presteren goed tijdens opstap toernooi in Roden

RODEN - De Judo Bond Noord Nederland organiseerde op 10 november in Roden het jaarlijks terugkerende opstap toernooi. Ook judoka's van de Kings deden hier aan mee. Met in totaal negen medailles hebben de judoka's het super goed gedaan. meester Paul vd Weg begeleide onze heren naar vier keer goud en vijf keer brons.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. In Oudega wist Nicoline Caro een eerste en een vierde prijs te winnen in de klasse L2 met haar paard Caira. Ze verdienden 195,5 en 186,5 punten.

Wedstrijdjudoka's Judo Kings succesvol in Breda

BREDA - Afgelopen weekend was een druk weekend voor de Judo Kings.  De wedstrijd judoka's zijn in alle vroegte vertrokken naar het verre zuiden, in Breda werd namelijk de Open Bredase georganiseerd.

Beginnende judoka's van Judo Kings leren veel

BURGUM - Elke maand organiseert de Kings in de dojo in Burgum een ronde van de Randori Competitie. Afgelopen weekend was de ronde van November en met ongeveer 60 judoka's die deelnamen was het zeker een succes.

Goud voor Kidstwirlers De Marko's

DRACHTEN - Zaterdag was de NBTA-OMF twirlingwedstrijd in Sportcentrum De Splitting in Drachten. De twirlers van De Marko's deden in groepsverband in individueel mee aan de wedstrijd. De Kidstwirlingshow over de Griekse held Hercules nam het goud mee naar huis.

Nieuwe jeugd Judo Kings actief in Leeuwarden

LEEUWARDEN- Afgelopen zaterdag 27 oktober vertrokken 30 judoka's van de Judo Kings naar het JRC judo toernooi in Camminghaburen, Leeuwarden. Het toernooi is bedoeld voor regionale judoka's om de judo sport te oefenen in wedstrijd verband.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. In Oenkerk werd traditioneel één van de eerste indoormarathons van het seizoen verreden. Uiteraard kwamen de menner van psv Trynwalden aan de start en niet zonder succes.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. In Oenkerk werd een selectiewedstrijd voor de KFPS sportcompetitie verreden. In de klasse B werd Janneke Altenburg met Nynke tweede met 191,5 punten.

Najaarswandeltocht

DRACHTEN - Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseert Wandelsportvereniging ‘Willen is Kunnen’ haar jaarlijkse Najaarswandeltocht. Aan de natuur is te merken dat er al veel bladeren van de bomen zijn gevallen. De Najaarswandeltocht 2018 start in Bakkeveen.

Piet Boelens eerste Friese Six Star Finisher

KOLLUMERZWAAG - Marathonloper Piet Boelens uit Kollumerzwaag is vorige week zondag bij de marathon van Chicago gefinisht. Dat deed hij in een tijd van 4.08.19. De 66-jarige Boelens mag zichzelf nu 'Six Star Finisher' noemen. Dat is een eretitel voor iemand die de marathons van Chicago, New York, Londen, Tokyo, Boston en Berlijn heeft gelopen.

Judo Kings sterk in Emmen

EMMEN - Zaterdag 13 oktober werd er in Emmen door Judovereniging Vos een sterk internationaal judo toernooi georganiseerd. Met deelnemers uit Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland en Zwitserland waren de poules goed gevuld.

SC Cambuur Voetbalkamp en Keeperskamp in herfstvakantie

LEEUWARDEN - SC Cambuur organiseert in de herfstvakantie een driedaags SC Cambuur Voetbalkamp en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Zowel het Voetbalkamp als het Keeperskamp vindt van 22 tot en met 24 oktober plaats bij LAC Frisia 1883 in Leeuwarden.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Op de springwedstrijd in Franeker werd Marinte Genee met Joep eerste in de klasse BB.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com