nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Judo Kings actief in Almere

Uitslagen PSV Trynwalden

VV Hardegarijp boekt overtuigende overwinning tegen zwak Wykels Hallum

Judoka's Nederlands Kampioen Teams

ALMELO - Zaterdag 9 december stonden Nathan Klokman en Berber Ludema in het team van het Regionale Trainings Centrum Noord Oost. Beide judoka’s trainen bij het RTC in Heerenveen of Groningen van de Judo Bond Nederland en waren dus aanwezig in het team in Almelo.

Moeizame overwinning V&V

HURDEGARYP - Gelukkig bleef het noorden de overlast van sneeuwbuien bespaard waardoor HHV uit Hollandscheveld zonder problemen kon afreizen naar Hurdegaryp voor de wedstrijd V&V-HHV.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Loïs Meijerhof sprong een prima wedstrijd in Tolbert. Met een foutloos parcours wist ze met Condor de derde prijs in de wacht te slepen.

Judo Kings actief in Almere

ALMERE - Afgelopen zondag 10 december zijn de Judo Kings op de gladde wegen vertrokken naar Almere om daar mee te doen op het Top Judo toernooi. Er waren 50 verschillende judo clubs uit heel het land aanwezig in Almere.

VV Hardegarijp boekt overtuigende overwinning tegen zwak Wykels Hallum

HARDEGARIJP – VV Hardegarijp speelde vorige week ietwat teleurstellend gelijk 1-1 tegen SC Joure. Zaterdag werd het wel weer eens tijd voor drie punten. Wie het spel van Hardegarijp dit seizoen ziet snapt niet dat de ploeg bungelt in de onderste regionen.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van het afgelopen weekend terug. De menners van PSV Trynwalden reden diverse eerste prijzen bij elkaar.

Succesvolle eerste editie International Kings Cup

DRACHTEN - Afgelopen zaterdag organiseerden de Judo Kings in Drachten de eerste echte eigen International Kings Cup. Met deelnemers uit Zweden, Duitsland, België, Letland en natuurlijk uit Nederland was het toernooi een groot succes.

V&V pakt punt in thriller tegen Elko

GARYP - V&V begon voortvarend nadat Corrie Betten de score opende. Elko kwam echter meteen langszij en creëerde zelfs een voorsprong: 1-3. Tot aan de rust bleef het stuivertje wisselen voor beide ploegen.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. In Koudum werd een dressuurwedstrijd verreden voor pony's. Belinda Sijbesma reed een menwedstrijd in Oudega.

Scorebordjournalistiek in Hardegarijp in derby tegen SC Veenwouden

HARDEGARIJP – Wie zaterdag in de rust naar huis is gegaan en de eindstand bekeek zou zijn ogen niet kunnen geloven. Hardegarijp – SC Veenwouden is altijd één van de mooiere wedstrijden in het seizoen.

Friese sporters anders in zonnetje gezet

FRIESLAND - Friese topsporters worden voortaan op een andere manier in het zonnetje gezet. Ter vervanging van het bestaande sportgala zoekt Sport Fryslân samen met de provincie Fryslân naar een nieuwe vorm om de Friese sporthelden te belonen voor hun topprestaties.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Doutsen Dotinga scoorde met Eros tweemaal een eerste prijs in de klasse M2 dressuur. In Franeker reed ze 189,5 en 192 punten bij elkaar.

KF De Wâlden wint geflatteerd, maar zeer terecht van De Parabool

GRONINGEN - KF De Wâlden heeft zaterdagavond een zeer degelijke overwinning geboekt op De Parabool. De 19-27 overwinning was meer dan terecht, maar tegelijkertijd ook ietwat geflatteerd.

Judo Kings succesvol in Den Haag

DEN HAAG - Afgelopen weekend, zaterdag 11 en zondag 12 november, zijn de Kings actief geweest in Den Haag om daar deel te nemen aan het adidas internationale residentie toernooi.

Uitslagen PSV Trynwalden

ZWAAGWESTEINDE - Indoor Zwaagwesteinde leverde voor een groot aantal leden van PSV Trynwalden mooie prijzen op. Bij de dressuur voor paarden een tweede prijs voor Anneke Post met Mister Pieter (M1, 198 pnt).


Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com