nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

Succesvolle Randori Competitie in Burgum

BURGUM - Afgelopen zaterdag zijn er weer judoka's uit heel Friesland afgereisd naar Burgum om daar deel te nemen aan een nieuwe ronde van de Randori Competitie.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Tijdens het CH Franeker sleepten de leden van psv Trynwalden diverse prijzen in de wacht.

Nieuwe naam LOOP Leeuwarden: “Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden”

LEEUWARDEN - LOOP Leeuwarden presenteert Bouwgroep Dijkstra Draisma als trotse naamgevend hoofdsponsor. Het nieuwe officiële logo van LOOP Leeuwarden is bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst in Grand Café Z onthuld.

Goud, zilver en brons voor Kings op NK Judo

LEEK - Afgelopen zaterdag 6 april was het toneel in Leek bestemd voor de Nederlandse Kampioenschappen judo voor judoka's tot vijftien jaar. Namens de Kings deden hier negen judoka's aan mee en wisten in totaal vier het podium te bereiken.

Gariper turnster Anouk de Haan wint goud

NIEUWEHORNE - Anouk de Haan, turnster van Gymnastiekvereniging V en V Garyp heeft in Nieuwehorne de tweede plaatsingswedstrijd (jeugd niveau H) gewonnen en zich geplaatst voor de Friese Kampioenschappen.

Maaidah van De Marko's pakt goud

UITHUIZEN - Tijdens de twirlingwedstrijden in Uithuizen deden De Marko's Burgum goede zaken. Maaidah wist in de kids-klasse het goud in de wacht te slepen.

Start cursus zeilen voor gehandicapten

REGIO - In mei en juni vinden op vier verschillende locaties in Friesland zeilcursussen plaats voor mensen met een verstandelijke handicap. Aanmelden als deelnemer en begeleider kan tot 4 mei.

Color Guards Nova en De Marko's in Finals

EINDHOVEN - De laatste zaterdag van maart stond voor de Color Guards van Nova en De Marko's Burgum in het teken van de Finals. Tijdens deze laatste CGN-wedstrijd van het seizoen trokken de junioren en Regional A alles uit de kast in een enorm sportcomplex in Eindhoven.

Jakob van der Wal turnt naar ticket voor de halve finale

PURMEREND - Afgelopen weekend stond Purmerend in het teken van de kwartfinale. Voor GVV Feanwâlden deden maar liefst 6 turners aan deze kwartfinale mee. Zaterdag was het de beurt aan Reinder van Ens (Garijp).

Judo Kings succesvol op Friese Kampioenschappen

LEEUWARDEN - Afgelopen zaterdag zaten de judoka's van de Kings in de sporthal het Kalverdijkje in Leeuwarden om daar deel te nemen aan de Friese Kampioenschappen.

Vijf overwinningen voor zusjes Genee

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Iris Genee won met Mr Socks de finale van het B springen pony's.

Spoorboekje tweede etappe Healthy Ageing Tour

SURHUISTERVEEN – Donderdag 11 april is Surhuisterveen start- en finishplaats van de 2e etappe van de Healthy Ageing Tour. Het internationale vrouwenpeloton met wereldkampioene Anna van der Breggen krijgt een prachtige route voorgeschoteld door het coulisselandschap van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Wethouder beweegt mee tijdens ouder en kind sporten

BURGUM - Wethouder Gelbrig Hoekstra van Tytsjerksteradiel deed woensdagmorgen vrolijk mee tijdens de sportactiviteiten in sporthal De Wetterstins in Burgum. ‘Bewegen is leuk, goed en gezond’, aldus Hoekstra.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Iris Genee deed afgelopen zondag mee aan Indoor Tolbert en haalde daar met Mr Socks een derde prijs in het B springen.

Bekerkast van Kings judoka's gevuld

BEILEN - Afgelopen zaterdag 23 maart was in Beilen het strijdtoneel voor de lokale judoka's, het toernooi is altijd een geslaagd, goed georganiseerd toernooi waar de judoka's van de Kings graag aan deelnemen.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com