nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Doutsen Dotinga leverde een topprestatie in Sonnega door tweemaal de klasse Z1 te winnen met het paard Eros.

Joakim Zuidema uit Burgum op hoogste trede in Delfzijl

DELFZIJL – Joakim Zuidema heeft zondag 25 augustus de vierde editie van Rondje Ziel in Delfzijl op zijn naam geschreven. De Burgumer van Team Mutasport.nl bleek na een kleine zeventig kilometer de sterkste uit een kopgroep van vier.

Zevende Alde Feanen Challenge kent weinig uitvallers

EARNEWALD - Tachtig duo's waagden zich zondag aan de zevende editie van de Alde Feanen Challenge, een 6- of 9- uur durende non-stop adventurerace in Nationaal Park De Alde Feanen en omgeving. De zware races, waarbij achtereenvolgens gezwommen, gekanood, gefietst, gelopen en gestept werd, kende dit jaar slechts vier uitvallers.

Kijkles Color Guards

NOARDBURGUM - Donderdag 29 augustus starten de Color Guards weer met trainen in Sporthal 't Heech in Noardburgum. Deze maanden start men met trainen voor de wedstrijden die in 2020 door CGN georganiseerd worden.

Getransplanteerde wielrenner uit Feanwâlden aan de start in Newcastle

FEANWALDEN – Wielrenner Jan Fennema uit Feanwâlden vertegenwoordigt Nederland tijdens de World Transplant Games, die van 17 tot en met 24 augustus in het Britse Newcastle plaatsvinden. De Fries, die op jonge leeftijd een donorlever kreeg, heeft de afgelopen tijd veel getraind en is naar eigen zeggen ,,sterker dan ooit” en ,,klaar om hoge ogen te gooien”.

VV Buitenpost speelt gelijk tegen FC Burgum in oefenduel

BURGUM - Zaterdag speelden VV Buitenpost en FC Burgum hun eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. In Burgum eindigde het duel in 1-1.

Nieuw bij Omrop Fryslân: Cambuur Sjoernaal

LEEUWARDEN - De strijd in de voetbalcompetitie is weer losgebarsten en Omrop Fryslân start dit seizoen met een nieuw programma: Cambuur Sjoernaal. Een journaal met een lange samenvatting van de wedstrijd, reacties van de hoofdrolspelers en het laatste nieuws.

Kruijswijk, Nibali en de bolletjestrui starten in Profronde van Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Steven Kruijswijk, Vincenzo Nibali en de winnaar van de bolletjestrui Romain Bardet maken aanstaande dinsdag 30 juli hun opwachting in de 38ste Profronde van Surhuisterveen.

KF De Wâlden stelt Gijsenij aan als hoofdcoach van het tweede team

KF De Wâlden is verheugd om te kunnen mededelen dat Remco Gijsenij (42) vanaf volgend seizoen de leiding heeft over het tweede team van de vereniging. Hij is daarmee de opvolger van Gerard de Haan en gaat als trainer/coach samenwerken met de eveneens nieuwe hoofdtrainer Luca Spin.

15.000 bezoekers voor zwembad De Sawn Doarpen

GYTSJERK - Vrijdagochtend 5 juli ontving zwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk de 15.000e bezoeker van het seizoen 2019. Het zwemseizoen kwam dit jaar door een koele start wat langzaam op gang. Door de warme junimaand haalde het zwembad de mijlpaal toch nog sneller dan verwacht. 

Prachtige show GVV Feanwalden

FEANWALDEN - Zondag 30 juni stond sportpark De Sanjes in het teken van de huldigingsshow van GVV Feanwâlden. Naast het huldigen van alle Friese en Nederlandse kampioenen trakteerden alle disciplines het massaal toegestroomde publiek op een gevarieerde show.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. Tijdens het dressuurweekend bij manege De Sanjes reden veel eigen leden zich in de prijzen.

Kings judoka's beste club Open Flevolandse

BURGUM / DRONTEN - Afgelopen zaterdag waren de jongste judoka's actief in Burgum en de wedstrijd judoka's in Dronten op de Open Flevolandse. Net als vorig jaar wisten de Kings daar de clubbeker in ontvangst te nemen.

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. In Oudega werd Sanne Rauwerda eerste in de klasse Z2 met Gevonia. Ze scoorde 206 punten voor haar dressuurproef.

Twirlers De Marko's nemen zeven medailles mee naar Burgum

KAMPEN - Zaterdag 22 juni organiseerde Muziekvereniging De Volharding uit Kampen een twirling/majorettewedstrijd in Sporthal de Reeve in Kampen. Dit alles onder toezicht van de Overijsselse bond van muziekverenigingen (OBM).


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com