nieuws uit Tytsjerksteradiel en omstreken

Topprestaties voor de menners van PSV Trynwalden

Pover VV Hardegarijp verliest terecht van strijdbaar SV de Griffoen

Topprestaties voor de menners van PSV Trynwalden

SONNEGA - Tijdens de finale van de KFPS indoorcompetitie in Sonnega wisten de menners van PSV Trynwalden maar liefst drie podiumplaatsen te behalen na een spannende wintercompetitie.

Pover VV Hardegarijp verliest terecht van strijdbaar SV de Griffoen

HARDEGARIJP – Vooraf waren alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke wedstrijd. Hardegarijp trad aan in zijn sterkst mogelijke opstelling. Op een zonovergoten sportpark de Warren was het voor de rijkelijk opgekomen toeschouwers prima vertoeven.

De Wâlden 2 kampioen na ongelofelijk scenario

OENKERK - Nadat vorig seizoen het vlaggenschip van De Wâlden promoveerde naar de overgangsklasse, heeft in de zaalcompetitie De Wâlden 2 hetzelfde kunstje geflikt.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel vindt u de uitslagen van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terug. Tijdens de Friese KNHS Kampioenschappen in Sneek werd Marilee de Vries fraai derde in de klasse M2 met Dulce Evita's Dance met 63,25%.

Judo succes voor Kings in Slagharen

SLAGHAREN - Zaterdag 3 februari is een groep judoka's in Slagharen aan het judoën geweest om wat prijzen mee terug naar Friesland te nemen. Het was een toernooi van niveau, niet iedereen heeft een prijs kunnen winnen.

VV Noordbergum zoekt kunstgrasveld

NOORDBERGUM – Noordbergum zoekt voor aanstaande zaterdag een kunstgrasveld om te oefenen.  Aanvang 14:00 uur of 14:30 uur.

Mooie scores voor de dressuurruiters van PSV Trynwalden

OENKERK – In dit artikel kunt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. In De Westereen scoorde Lieve Kaastra met Macho een eerste prijs met 191 punten in de klasse L1. In diezelfde klasse werd Silke van Diggelen ook eerste met Aisha met 181 punten.

KF de Wâlden trots op scheidsrechter Kloosterman

REGIO - KF De Wâlden is trots op het feit dat Rutger Kloosterman, arbiter namens de fusieclub, voor het eerst heeft opgetreden in de Korfbal League als grensrechter. In recordtijd heeft de 26-jarige Kloosterman zich opgewerkt tot het hoogte niveau in Nederland. Tijdens de wedstrijd Fortuna – TOP, de regerend landskampioen, maakte hij zijn debuut naast arbiter Johan Vries.

Belangrijke winstpunten voor Vlug en Vaardig 1

GARYP - Afgelopen zaterdag was een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Garyp. Twee punten die hard nodig zijn om uit de degradatiezone te blijven. Een nek-aan-nekrace tegen Elko uit Elim waarin V&V toch wel de betere ploeg was. Er werd verdienstelijk gewonnen met 18-19.

Gerda Genee-Wiersma beste combinatie klasse L springen

FRANEKER - In Franeker sprong Gerda Genee-Wiersma met Aldeboarns Furioso naar de eerste en tweede prijs in de klasse L en werd hiermee de beste combinatie van de klasse L.

Leonie Bentveld opnieuw Nederlands Kampioen veldrijden

HOOGEVEEN - Leonie Bentveld uit Burgum heeft haar titel van Nederlands Kampioen veldrijden weten te prolongeren. Afgelopen zaterdag vond namelijk het NK jeugdveldrijden plaats. Deze door de KNWU georganiseerde wedstrijd vond plaats op het parcours van de organiserende vereniging de Peddelaars uit Hoogeveen.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel kunt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van afgelopen weekend terugvinden. In Sonnega sprong Ilona Risselada met Romantic Bounty naar de tweede prijs in de klasse L. Marilee de Vries scoorde met haar pony Dulce Evita's Dance tweemaal een eerste prijs met 203.5 en 204 punten.

KF De Wâlden 'Sportploeg van het Jaar' én verlengt met trainersduo

OENTSJERK - Het was een uitstekend weekeinde voor KF De Wâlden. Niet alleen won de fusieclub van De Parabool met ruime cijfers (32-27) in de Eerste Klasse B, ook werd de ploeg gekozen tot 'Sportploeg van het Jaar' in noordoost Friesland en heeft het de contracten met hoofdtrainers Sake Koelma en Gerard de Haan met één jaar verlengd.

Turngoud voor Marije van der Velde en Iris Bosch

BERGUM - Marije van der Velde en Iris Bosch van gymnastiekvereniging V en V Garyp hebben elk een gouden medaille in de wacht gesleept. Dit deden ze op de eerste plaatsingswedstrijd turnen niveau D3-D4 in Bergum.

Uitslagen PSV Trynwalden

OENKERK - In dit artikel vindt u de uitslagen van de leden van PSV Trynwalden van het afgelopen weekend. .In Franeker werd Danielle Dijkstra met Sprinter eerste en tweede in de klasse B.


Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com